Cliëntervaringen

Vanaf 16 jaar en voor Volwassenen wordt vanaf 2021 de vernieuwde CQ-index gebruikt. Voor Ouders, Kinderen en Jongeren tot 16 de VNG vragenlijst Jeugd.

Van de afgesloten behandelingen in 2019 en 2020 wordt door bijna alle cliënten aangegeven dat zij tevreden zijn over hun behandeling, dat na behandeling de psychische klachten zijn afgenomen  en de kwaliteit van hun leven verbeterd.

Gemiddeld wordt een hoog rapportcijfer (9) gegeven voor de behandeling en hoe de behandeling met de persoon is afgestemd.

De Praktijk en/of de samenwerkende collega Praktijken wordt vaak via via geadviseerd aan anderen.

Een belangrijke score van de CQ-index is de schaalscore ‘Samen beslissen’, deze score geeft aan in hoeverre inspraak is ervaren in de behandeling.

In 2020 was deze score gemiddeld 4,5 (op een schaal van 1 (ontevreden) tot 5 (zeer tevreden). De schaalscore ‘Uitvoering van de behandeling’ was in 2020 gemiddeld 4,8  (op een schaal van 1 (ontevreden) tot 5 (zeer tevreden).

Het totale rapportcijfer in 2020 was gemiddeld 9

Zorgkaart Nederland:

Tevens is Praktijk Appelboom aangesloten bij Zorgkaart Nederland waar u uw ervaring kunt delen. Klik hiervoor op onderstaande button:

Deel uw ervaring

Cliëntervaringen